top of page
_MG_4772.jpg

För att delta i någon utav våra tävlingar måste du först godkänna våra tävlingsvillkor.

Dessa kan du läsa mer om nedan

Tävlingsvillkor

1. Tävlingarna organiseras av Västernäs Handelsträdgård AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Meta, sökmotorer eller en andra eller tredjepart.

 

2. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

 

3. Genom att delta i tävlingen bekräftar och godkänner du att:

a. Du äger alla rättigheter till materialet du lägger upp (inklusive nödvändiga samtycken från personer som syns på bildmaterial).

b. Vi publicerar ditt namn och tävlingsbidrag på Västernäs sociala medier samt på vår webbplats vasternas.se.

 

4. I tävlingar som anordnas av Västernäs på Facebook och/eller Instagram deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.

 

5. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

6. Anställda på Västernäs Handelsträdgård och deras närstående tillåts inte att delta i Västernäs tävlingar på sociala medier eller hemsida.

 

7. Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler och det kan krävas att du har en publik/öppen profil för att kunna delta i tävlingen.

 

8. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kommer att tas bort utan förvarning, samt med en eventuell anmälan om den bryter mot respektive plattforms communityregler och/eller svensk lagstiftning.

 

9. Samtliga vinnare utses av en eller flera anställda av Västernäs Handelsträdgård. Dess beslut kan inte överklagas.

 

10. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen genomförs i alternativt de kanaler som meddelats i tävlingen. Vinnare kan också komma att kontaktas via e-post eller genom direktmeddelande i tävlingskanalen. Om ett pris inte har hämtats ut inom 30 dagar från att vinnaren har utannonserats eller kontaktats förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.

 

11. När du deltar i en tävling godkänner du Västernäs Handelsträdgårds tävlingsregler och villkor.

 

12. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy

 

 

 

Alla Västernäs Handelsträdgårds tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lagstiftning.

Vid frågor vänliga kontakta oss på info@vasternas.se

bottom of page